ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΣΔΕΠ, ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΣΕΠ ΤΕΙ


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή, με τα μέλη των προεδρείων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού, την Ένωση Ελλήνων Ερευνητών και με την Ομοσπονδία Συλλόγων Εκπαιδευτικού Προσωπικού των ΤΕΙ.
Ο κ. Καμμένος ενημερώθηκε για τα προβλήματα που απασχολούν την πανεπιστημιακή κοινότητα και ειδικότερα, για την μαζική φυγή εκπαιδευτικού προσωπικού στο εξωτερικό, για τη μείωση των κονδυλίων που αφορούν τα πανεπιστημιακά ιδρύματα, με κίνδυνο να μην μπορούν να καλυφθούν ακόμη και λειτουργικές ανάγκες και για τις μισθολογικές μειώσεις που έχει υποστεί το διδακτικό προσωπικό των πανεπιστημίων.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ τάχθηκε υπέρ της ενσωμάτωσης των επιδομάτων που λαμβάνουν οι πανεπιστημιακοί, στο βασικό μισθό και χαρακτήρισε ως το πιο μεγάλο έγκλημα το «κούρεμα» των αποθεματικών των πανεπιστημίων. Ο κ. Καμμένος τόνισε ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα στηρίξουν τις δικαστικές προσφυγές εκπαιδευτικών ιδρυμάτων από τα οποία μειώθηκαν δραματικά τα αποθεματικά τους εξαιτίας του «κουρέματος».           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου