ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΕΣΥ, ΤΗΣ ΕΣΠΗΤ, ΤΟΥ ΕΤΑΠ- ΜΜΕ, ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΥΠΟΥ


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή, με μέλη των προεδρείων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών, της ΕΣΠΗΤ, του ΕΔΟΕΑΠ, του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και με την Ένωση Τεχνικών Ημερήσιου και Περιοδικού Τύπου.
Τα Διοικητικά Συμβούλια των δημοσιογραφικών ενώσεων ενημέρωσαν τον κ. Καμμένο για τη δεινή οικονομική θέση που βρίσκεται το ταμείο των δημοσιογράφων και για το υψηλό ποσοστό των ανέργων στον δημοσιογραφικό χώρο, για το αγγελιόσημο, τη μείωση των μισθών και των συντάξεων.

Παρέδωσαν επίσης στον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ υπόμνημα με τις θέσεις των δημοσιογραφικών ενώσεων τόσο για το «κούρεμα» των αποθεματικών των ταμείων, όσο και για το ζήτημα απασχόλησης και ασφάλισης των εργαζομένων στο διαδίκτυο.   

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και υπεύθυνος του τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Οικονομικών, Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς και ο Συντονιστής Γραμματέας Εργασιακών και Κοινωνικών Θεμάτων και Αυτοδιοικητικών Υποθέσεων Γιάννης Μανώλης.

Εκ μέρους των δημοσιογραφικών ενώσεων συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ Γιώργος Σαββίδης, ο γενικός γραμματέας Δημήτρης Κουμπιάς, o πρόεδρος της ΕΣΠΗΤ Θέμης Μπερεδήμας, ο πρόεδρος του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ Κώστας Τσουπαρόπουλος, ο αντιπρόεδρος Πάνος Σόμπολος, η πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ Ελένη Σπανοπούλου και ο πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών Τύπου (ΕΤΗΠΤΑ) Γιώργος Μυλωνάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου