ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ


Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε χθες με τα μέλη του προεδρείου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΠ ΟΤΑ) στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή.
Έγινε ανταλλαγή απόψεων για τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και ειδικότερα στα θέματα που αφορούν στους εργαζόμενούς της όπως η υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, οι  περικοπές στους μισθούς οι οποίες φθάνουν στο 50% και η έλλειψη προσωπικού.

Ο κ. Καμμένος ενημερώθηκε για την κακή οικονομική κατάσταση των δήμων εξαιτίας της μείωσης της χρηματοδότησης προς τους ΟΤΑ, η οποία ενδέχεται να προκαλέσει ακόμη και στάση πληρωμών των δήμων προς τους εργαζομένους. 

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ εξέφρασε τη στήριξή του στα αιτήματα της ΠΟΠ ΟΤΑ και τόνισε ότι οι υπηρεσίες καθαριότητας των δήμων δεν πρέπει να απαξιώνονται και θα πρέπει να παραμείνουν υπό δημόσιο χαρακτήρα.

Στη  συνάντηση  συμμετείχε και ο Συντονιστής Γραμματέας Εργασιακών και Κοινωνικών Θεμάτων και Αυτοδιοικητικών Υποθέσεων Γιάννης Μανώλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου