ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΟΤΗ ΜΑΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ


Την αντίθεσή του στην μείωση του Επιδόματος Οικονομικής Αρωγής  Ανάπηρων και Θυμάτων Πολέμου εκφράζει ο Νότης Μαριάς
           

Αναφορά προς τους Υπουργούς Οικονομικών κ. Ι. Στουρνάρα, Εθνικής Άμυνας κ. Π. Παναγιωτόπουλο και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Ι. Βρούτση κατέθεσε ο αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και υπεύθυνος τομέα κοινοβουλευτικής ευθύνης Οικονομικών, Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς, σχετικά με την επικείμενη μείωση του Επιδόματος Οικονομικής Αρωγής των Ανάπηρων και Θυμάτων Πολέμου κατά το ήμισυ.

Ο N.Μαριάς κατέθεσε επιστολή της Ομοσπονδίας Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου Κρήτης, στην οποία καταγγέλλεται η εισήγηση του ΤΑΑΘΠ (υπ’ αριθ. Απόφαση 567/02-08-2012) για την μείωση κατά το ήμισυ του Επιδόματος Οικονομικής Αρωγής, ενώ επισημαίνεται ότι το Ταμείο είχε ισχυρό πιστωτικό απόθεμα και ο αριθμός Θυμάτων Πολέμου είναι πλέον ελάχιστος.
           
Επιπλέον στην παραπάνω επιστολή επισημαίνεται ότι το επίδομα αυτό είναι αναγκαίο για κοινωνικές ομάδες, όπως αυτή των Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου, που λαμβάνουν τις χαμηλότερες συντάξεις και αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.
           
Στην Αναφορά ο Βουλευτής Ηρακλείου Νότης Μαριάς ζητάει απάντηση, ενέργειες και σχετική ενημέρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου