ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ


Η Βουλευτής της Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης και οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ με την παρούσα επιστολή εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας και αναφέρουμε ότι με αγωνία παρακολουθούμε τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την αναστολή της λειτουργίας των Σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε Καστοριάς την Πέμπτη 18 και την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου, εις ένδειξη διαμαρτυρίας για την υψηλή τιμή του πετρελαίου θέρμανσης, που πλήττει ιδιαίτερα τον προϋπολογισμό των Σχολικών Μονάδων.

Συμπαριστάμεθα στην απόφαση των κ. Ε. Χατζησυμεωνίδη Δήμαρχου Καστοριάς, κ. Π. Κεπαπτσόγλου, Δημάρχου Ορεστίδος και κ. Χ. Γκοσλιόπουλου, Δημάρχου Νεστορίου, για τη δυσμενή κατάσταση στην οποία περιήλθαν λόγω της ως άνω αιτίας. Η συνέχιση της ομαλής λειτουργίας των Σχολείων αποτελεί ύψιστη ανάγκη της κοινωνίας.

Εκφράζουμε την αγωνία μας αναφορικά με τις εξελίξεις αυτές και καλούμε τους υπευθύνους να επανεξετάσουν το πρόβλημα προς όφελος των μαθητών και συνεπώς της πολιτείας. 

Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΞΟΥΛΙΔΟΥ
Υπεύθυνη Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Παιδείας,
                                          Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου