ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

ΣΗΜΕΙΑ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΜΕΑΡΧΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑΣ ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ


«Ο λόγος που η Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλοι οργανισμοί, υποβοηθούν την εκμετάλλευση των μεταναστών και χρηματοδοτούν Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (ΜΚΟ) στην χώρα μας, για να παρέχουν υπηρεσίες «υποστήριξης» στους μετανάστες, έχει να κάνει με τις ΕΟΖ που αναμένεται να δημιουργηθούν επί ελληνικού εδάφους και ειδικά στην Θράκη. Γι αυτό και παρατηρούμε και όλη αυτή την αδυναμία φύλαξης των συνόρων και αυτό το παλιρροϊκό μεταναστευτικό ρεύμα ισλαμιστών προς την χώρα μας. Ο λόγος είναι τα αναμενόμενα κέρδη που θα έχουν οι αγορές από την απασχόληση των μεταναστών στις ΕΟΖ, που πρόκειται να δημιουργηθούν επί ελληνικού εδάφους.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στις κινήσεις για την δημιουργία ΕΟΖ στην Θράκη παίζει το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, και κάποιοι βουλευτές της εκεί μειονότητας. Ο επικεφαλής του τουρκικού προξενείου είναι παρών στις συναντήσεις στελεχών της Deutsche Bank με έλληνες υπουργούς. Και φυσικά η περιοχή έχει δεχθεί εκτός από τις πάμπολλες επισκέψεις τούρκων επιχειρηματιών και την επίσκεψη του κ. Γιούνκερ. Αυτού του κυρίου που τσιμπάει το μαγουλάκι του κ. Στουρνάρα, του υπουργού των οικονομικών μας.

Στην Θράκη μας παίζεται η ελληνική εθνική κυριαρχία επί της περιοχής καθώς και το μέλλον της σε σχέση με την Ελλάδα. Η Τουρκία έχει πιάσει τα πόστα, εθνικιστικά και οικονομικά. Και ο Έλληνας πρωθυπουργός λέει ΝΑΙ σε όλα κι εκτελεί τα γερμανοτουρκικά σχέδια.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ απαντούμε σε όσους ορέγονται την Θράκη μας, πως δεν χαρίζουμε ούτε μια σπιθαμή από την ηρωική γη των προγόνων μας κι αν επιμένουν τους βροντοφωνάζουμε ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου