ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


Σήμερα διεξάγονται οι φοιτητικές εκλογές σε όλη την Ελλάδα. Οι παρατάξεις που ξεκίνησαν πριν δεκαετίες να αγωνίζονται για την φοιτητιώσα νεολαία και τα δίκαια αιτήματά της, σήμερα έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους. Αντί να αναδεικνύουν τα προβλήματα των φοιτητών και να αναζητούν λύσεις από τους άμεσα ενδιαφερόμενους έχουν καταντήσει στάνες εκτροφής αγελών κατευθυνόμενων σε συγκεκριμένους βουλευτές.

Εμείς οι νέοι των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ δεν συμμετέχουμε στην εκλογική διαδικασία ως ένδειξη διαμαρτυρίας απέναντι σε ένα σαθρό περιβάλλον που δεν προσφέρει πλέον τίποτα περισσότερο από ανάδειξη φοιτητοπατέρων, μικροεξυπηρετήσεις ανάμεσα σε φοιτητές, πάρτι και έναν φαύλο κύκλο όπου λίγοι κατευθύνουν πολλούς, χωρίς να δίνουν βήμα λόγου στον φοιτητή, αλλά εμφυσώντας του μια ανήθικη δήθεν «ανάγκη» ανάπτυξης πελατειακών σχέσεων και προπαγανδίζοντας θέσεις που προκύπτουν μέσα από υπόγειες διεργασίες.

Είναι ξεκάθαρο πως τα πολιτικά κόμματα αναζητούν χρόνια τώρα ερείσματα μέσα στα Πανεπιστήμια και εκμεταλλεύονται τις αγνές προθέσεις των φοιτητών, οι οποίοι παλεύουν για μια ιδέα που οι άλλοι πουλάνε σε κλάσματα δευτερολέπτων.

Η Νεολαία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ μπαίνει στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας ως πολιτική νεολαία, όχι ως κομματική φατρία, δημιουργώντας έναν δίαυλο επικοινωνίας μέσα στα Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, προκειμένου να αναδειχθούν τα προβλήματα των φοιτητών και να αναζητηθούν και να εφαρμοσθούν λύσεις, καθώς οι δικές μας θέσεις διατίθενται προς ανοιχτές διαβουλεύσεις με δημοκρατικές διαδικασίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου