ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΑΘΗΝΑ»


«ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ! ΖΗΤΗΣΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΔΕΚΑΔΩΝ ΤΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ «ΑΘΗΝΑ» ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΡΑΠΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΑΦΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ! ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ!»
  
Σε δημόσια καταγγελία για απαράδεκτη κοινοβουλευτική συμπεριφορά του Υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου, προχωρά με δήλωσή του ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

«Στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών μου καθηκόντων, κατέθεσα σειρά Ερωτήσεων προς τον Υπουργό Παιδείας, σχετιζόμενες με την τύχη σημαντικότατων Σχολών ΤΕΙ, σε πολλές περιοχές της χώρας, τις οποίες αφανίζει το Σχέδιο ΑΘΗΝΑ που εκπόνησε εταιρία Ομίλου...ιδιωτικού ΙΕΚ και Κολλεγίου!

Ανέμενα, όπως είναι επιβεβλημένο, τις απαντήσεις που προβλέπονται σε μία Δημοκρατία από τους κανονισμούς λειτουργίας της Βουλής και των παρελκόμενων διαδικασιών.

Αντ’ αυτών παρέλαβα εξωφρενικού περιεχομένου έγγραφες, πανομοιότυπες απαντήσεις του Υπουργού.

Με απίστευτη θρασύτητα, ο Υπουργός με ενημερώνει ότι θα μου απαντήσει, αφού το σχέδιο ΙΕΚ ΑΘΗΝΑ υπογραφεί ως Προεδρικό Διάταγμα από τον κ. Κάρολο Παπούλια. Δηλαδή κατόπιν εορτής και με τετελεσμένες αποφάσεις.

Θαυμάστε κοινοβουλευτική συμπεριφορά!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου