ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ ΟΚΤΩ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ


Μαρίνα Χρυσοβελώνη: «Προκλητικά απρεπής έναντι της κοινωνίας ο κ. Ρουπακιώτης»

Σήμερα το πρωί στην Ολομέλεια της Βουλής συζητήθηκε η Επίκαιρη Ερώτηση της Βουλευτού Μαγνησίας και Αναπλ. Γραμματέως της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Μαρίνας Χρυσοβελώνη για τις αποδράσεις 8 Αλβανών κακοποιών από τις φυλακές Τρικάλων.

Υπενθυμίζεται πως μεταξύ αυτών βρίσκονται οι δολοφόνοι πολιτών της Μαγνησίας τους οποίους λήστευαν και σκότωναν μέσα στα ίδια τους τα σπίτια, στην περιοχή του Βόλου καθώς και οι εμπλεκόμενοι στην πρόσφατη (30 Μαρτίου 2013) συμπλοκή των Ισθμίων που στοίχισε τη ζωή της νεαρής Κατερίνας.

Αντί ο κ. Ρουπακιώτης να κάνει οποιαδήποτε αυτοκριτική και να συλλυπηθεί - έστω και μετά από ένα μήνα - την οικογένεια της αδικοχαμένης Κατερίνας περιορίστηκε στην «αυτονόητη έκφραση της ευαισθησίας» του!

Μάλιστα προκάλεσε λεκτικά την Μαρίνα Χρυσοβελώνη χαρακτηρίζοντας «λαϊκισμό» την απαίτησή της να αναλάβει κάποιος από την πολιτική ηγεσία των 2 συναρμοδίων υπουργείων μέρος της πολιτικής ευθύνης.

Σχολιάζοντας τα παραπάνω μετά την Ολομέλεια η Μαρίνα Χρυσοβελώνη δήλωσε τα εξής:

«Όπου λείπει η πολιτική ευθύνη περισσεύει η υποκρισία. Ο ίδιος υπουργός που προκλητικά αρνήθηκε και σήμερα να παραιτηθεί έκανε στην Βουλή μαθήματα ευαισθησίας.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που εξέδωσε - και σωστά - δελτίο τύπου στις 18 Απριλίου για τις βιαιότητες στην Μανωλάδα αλλά «ξέχασε» να πει έστω δυο λόγια για τον φόνο της 25χρονης Κατερίνας από τους Αλβανούς δραπέτες στα Ίσθμια.

Προφανώς στη δική του «κλίμακα ευαισθησίας» η δολοφονία μιας Ελληνίδας ήταν ασήμαντη μπροστά στους τραυματισμούς κάποιων αλλοδαπών. Αυτή όμως η αντικοινωνική συμπεριφορά δεν είναι μόνο μια αρνητική διάκριση. Συνιστά ρατσισμό σε βάρος των Ελλήνων πολιτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου