ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

«ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΚΟΥΒΕΛΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ. ΜΟΝΑ - ΖΥΓΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ. ΛΟΓΙΚΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ»


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, μιλώντας σήμερα το πρωί στο δημοσιογράφο Σάκη Σταυρίδη του ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ Έβρου, έκανε τις εξής δηλώσεις για τα γεγονότα στην Κύπρο και τις επιπτώσεις στην Ελλάδα.

ΕΡ: Τί επιπτώσεις εκτιμάτε ότι θα έχει για την Ελλάδα η κρίση στην Κύπρο;

ΑΠ: Η συγκυβέρνηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη δεν θα σταθεί μετά τα γεγονότα στην Κύπρο. ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ θα φύγουν κακήν κακώς και η χώρα θα πρέπει να οδηγηθεί σε εκλογές.

Μονά - ζυγά οι Μνημονιακοί είναι χαμένοι.

Το μέγα ζήτημα είναι να σώσουμε την Ελλάδα. Αυτή είναι η μεγάλη ευθύνη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και του πατριωτικού μετώπου που μπορεί χωρίς τη μπότα της Μέρκελ, να ξαναδώσει προοπτική ευημερίας στην κάθε ελληνική οικογένεια. Στον κάθε Έλληνα επαγγελματία.

ΕΡ: Γιατί λέτε μονά - ζυγά η συγκυβέρνηση θα είναι χαμένη;

ΑΠ: Χθες, στην Ολομέλεια της Βουλής, άκουσα με πάρα πολλή προσοχή από το συνάδελφό μου τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, να λέει φανερά ανήσυχος ότι θα πρέπει να ληφθεί μέριμνα για την προάσπιση του ελληνικού τραπεζικού συστήματος, σε σχέση με αυτά που συνέβησαν και συμβαίνουν στην Κύπρο.

Αυτό σημαίνει κυβερνητική παραδοχή ότι εάν δεν της βγει της Κύπρου στους χειρισμούς που έκανε και κάνει, μην αμφιβάλλετε ότι το τσουνάμι θα πιάσει και μας και τους Ισπανούς και όλο το Νότο. Η σχετική ανάλυση που έκανε οικονομικός συνεργάτης του BBC πριν από δύο μέρες, αυτό ακριβώς περιέγραφε.

Εάν, πάλι, της βγει της Κύπρου σε αυτό που κάνει, εάν πετύχει η Κύπρος στους χειρισμούς της, δεν θα μπορεί η συγκυβέρνηση να σταθεί απέναντι στα μάτια των Ελλήνων. Γιατί οι Έλληνες θα της πουν πολύ λογικά: Οι Κύπριοι με αποφασιστικότητα απέναντι στη Μέρκελ και τους άλλους εκβιαστές τα κατάφεραν και εσείς με τα Μνημόνια που προσκυνήσατε από την πρώτη στιγμή, μας οδηγήσατε στην εξαθλίωση. Φύγετε τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου